A kútba téve vagy azon kívül használjátok a kerti szívattyút?
Figyelt kérdés
Nekünk fúrt kút van, kicsit több mint 2 méter mély gyűrűs aknával. Ide tegyem le a szivattyút és legyen állandóan bekapcsolva lent, aztán hosszabbítóval ki-be kapcsolni?
Vagy vegyek emelőcsövet, és a kúton kívül használjam?
Nektek hogy van? Szerintem 2 méter mélyen nem kéne téles fagy legyen.
2021. máj. 9. 18:11
1/5 anonim válasza:
Milyen szivattyú?
Mert a búvárra hiába teszel csövet.
A sima szivattyú, vagy házi vízmű meg nem fér le a csőkútba.
2/5 A kérdező kommentje:
Normál önfelszívós kerti szivattyúra gondoltam. 2 méter mélyen van a műanyag cső vége, kettő is. Mindkettőben van víz. Erre akarok új szivattyút tenni.
2021. máj. 9. 20:16
3/5 A kérdező kommentje:
Ennyire nagy hülyeséget kérdeztem...? Majd akkor marad a régi módi, a kútba teszem, és télire kiveszem. Nem nagy fáradtság.
2021. máj. 10. 06:12
4/5 anonim válasza:
Minél közelebb van a szivattyú, annál könnyebben szívja fel a vizet. Nekem ásott kutam van, mellé csináltam egy 1 m mély aknát és abban helyeztem el egy hidrofort.
Ha neked 2 m mélyen van, télire sem kell kivenni, ott már nem tud elfagyni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. máj. 10. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!