Mit kezdjek ezzel a fűvel?
Figyelt kérdés
A kértünkben pár év alatt elterjedt ez a "kutyafű", tarack, szúrós-gazos típusú fű.
A képen, amit linkeltem latszik, hogy a normális finom, puha fű alacsony sávban van. A másik az meg mint a tigris bundáján a csíkok úgy szövik be a kertet.
Kiástam pár csomót és olyan gyökere van, mint egy hajtű, nagyon hosszú 10cm minimum és tű éles.
Fűnyírás után vágja a talpat.
Nagyon nem szeretem. :(
Lehet ezt, valahogy "elnyomni" gyomirtozni, vagy teljesen új fuvet kell telepíteni.
Minden évben szellőztetem a füvet és szorok rá új fűmagot.(az uj, fűmag mindig finom ouha)
Mit csináljak?
2021. máj. 8. 22:34
1/3 mindentudó99 válasza:
Kigyomírtózod de az visz mimdent. Aztán vetsz új füvet
2/3 anonim válasza:
Nem mászkálsz mezítláb :-/ Gyomirtással, újratelepítéssel nyersz némi időt, de úgyis visszapofátlankodik. Gondolom van a környéken gyomos terület.
3/3 A kérdező kommentje:
:( igen a szomszédomék mindkét irányból nagyon elhanyagolják. Szinte fű sincs csak gaz. Meg az a kúszó borostyán.
Pedig annyire reménykedtem, hogy írtok valami biztatót. :(
2021. máj. 10. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!