Hová illeszthetném be a díszcserjéket?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve van meg a kertem, és egész szépen haladok az átalakítással, beültetéssel. Tematikusan van minden kialakítva a kert különböző részein. Van veteményesem, gyümölcsösöm, nyílt füves rész a gyerekeknek focicni, egy kisebb rész, ahol homokozó és kismedence lesz a kislányomnak, sziklakert, kerti tó helye is megvan és már el is kezdtem, a járda szegélyeknél virágágyások vannak, de szeretnék díszbokrokat is, csak nem tudom kitalálni hogy hova. Azt azért mégsem ültethetem össze egy kupacba...2021. máj. 5. 07:44
1/2 anonim válasza:
Nekem vegyesen ültetve 2 helyen vannak.
Az utcafronti és a baloldali szomszéddal határos kerítés mellett. Mindkét helyen belátásgátló céllal. A jobboldali - általam épített - kerítés lamellás, oda a belátás miatt nem kellett semmi, egy-egy szoliter növény van csak.
2/2 anonim válasza:
Ahol van még hely, leginkább...
Látni kellene, hogy okos dolgot tudjunk javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!