Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi történik a buzával, ha...

Mi történik a buzával, ha növekedés közben lekaszálják?

Figyelt kérdés
Kb. fél méteres buzavetés le lett kaszálva. Mi lesz vele ezután? Újra fog nőni? Megsárgul és elszárad a földben maradt rész? Vagy hogyan viselkedik? Elnézést, de amatőr vagyok e téren.

2021. máj. 5. 01:41
 1/8 anonim válasza:
41%
Mi az a buza?
2021. máj. 5. 06:43
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az rozs volt, és teheneknek silózták.
2021. máj. 5. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

2-esnél a pont!

Valószínű hogy megművelik és még gyorsan bevetik kukoricával.

2021. máj. 5. 07:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Búzáról van szó, és véletlenül lett lekaszálva egy darabon. Arra lennék kiváncsi, hogy ki kell-e gyökerestől huzkodni, vagy elhal magától a növény, vagy mi lesz vele igy?
2021. máj. 5. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Kihúzkodni, hát az az egy teljesen kizárt...

Valószínűleg új szárakat tud növeszteni. De az is valószínű, hogy ezeken már nem lesz olyan termés, mint eredetileg lett volna, ezért szerintem a gazdája ki fogja tárcsázni, és beveti kukoricával vagy napraforgóval.

2021. máj. 5. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem,az már nem fog újra hajtani. Egy darabig még elvegetál,de elsárgul,kidöglik pár hónap múlva. Miért kellene kihúzgálni?

Mikor,és mit akarsz a helyére?

2021. máj. 5. 22:26
 7/8 anonim válasza:
mi az a búza? lol
2021. máj. 12. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nektek is egymás mellett van a szántó ugye és nincs kimérve, a miénkbe is folyton belearatnak de rendezni szoktuk utólag.
2023. júl. 10. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!