Valaki segíteni hortenzia ügyben?
Már kicsinál teljesen minden hortenziám. Mert hiába locsolom őket, teszem napra, nem napra,akármi. Egyszerűen elkezd rozsdásodni a levele.
Szép új földben vannak, szeretve, megbecsülve, meg minden, de most az egyiknek még a bimbói is elhaltak , vagyis berozsdálltak, leszáradtak...úgy hogy maga a növény él!
Ja és lakásban vannak
Saját tapasztalatom, hogy a hortenzia nem bírja a napos helyet, a félárnyékot és a savas talajt kedveli. És mint minden növény, rühelli az ide teszem-oda teszem állapotot.
Persze ehhez kellene tudni, hogy kerti vagy bugás hortenziád van e?
Nekem kerti van, leültettem állandóra és már hatalmas.
Hát nem tudom. Pont az a hortenziám szép, ami tavalyi és kint volt jó időben végig. Nem volt nagyon napos helyen.
Mostaniak meg egyre elkeserítőbbek
Nem tudom milyen. nagyfejű kék :D
Lakásban kb. annyira bírja a hortenzia, mint az elefánt akváriumban. Kilátástalan.
Tedd ki erkélyre, vagy kertbe, vagy amid van, és szép lesz. Az enyém napos oldalon van, és még ott is szép.
Ehhez képest már egy éve bent van az egyik és elég szép most bimbózik :)
Vettem tápoldatot, hátha
Ki is fogom tenni, de lehet tartani lakásban és engem gyönyörködtet, hogy itt egy hatalmas kék virág. Olyan szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!