Miért a kiállított modellt adták oda nekem?
Figyelt kérdés
Vettem egy fűkaszát, volt raktáron több darab abból a modellből, de a kiállított darabot kellett a kasszához vinnem. Miért nem a raktárban lévők közül hoztak ki egyet?2021. ápr. 5. 18:39
1/8 anonim 

válasza:

Mi azt honnan tudjuk? Miért nem kérdezted meg akkor, amikor az üzletben voltál, vagy miért nem kértél raktárban lévőből ha az volt szimpatikus?
2/8 anonim 

válasza:

Én még ilyenről nem hallottam. Biztos hogy nem ez volt az utolsó darab?
Ennek mi értelme volna? Utána kicsomagol egy bontatlat és kiteszi?
4/8 anonim 

válasza:

Mert látták rajtad, hogy egy balek vagy!
5/8 anonim 

válasza:

Honnan tudod, hogy volt a raktáron? Hol vetted? Ha a webshop azt írja, akkor arra az 1 db ami kiállító darab az is "raktáron" vagy "készleten" van
6/8 anonim 

válasza:

Talán mert az már össze volt szerelve, és az eladók így próbáltak kedveskedni, hogy ne neked keljen hanem készen hazaviszed és dolgozhatsz vele, nekik meg kijön a boltban az idejükből összerakni egy másikat.
Én szemtanuja voltam egy vásárlsnak elektronikai boltban a kiállított tv-t akarta elvinni minden áron a vevő, mert azt látta bekapcsolva és az kel neki, hiába magyarázta, hogy már fel van szerelve a lába s nem tudja visszarakni a dobozba, meg ami be van csomagolva az ugyanez, nem érdekelte a vevőt neki a kiálljott kelett.
7/8 Majatom 

válasza:

Boltja válogatja, de én mikor vettem motoros kaszát, be is üzemelték, mielőtt elhoztam, tehát öntöttek bele benzint, és beindították előttem, hogy lássam, hogy működik. Még egy kis technikai oktatást is kaptam, hogy hogyan kezeljem, pl. ennek a berántója rásegítős, ezért nem kell egy méterre kihúzni a berántóját, hanem csak finoman meghúzni. Lehet, hogy Nálad is ez volt, hogy minden kaszát összeszerelve adnak át a vevőnek.
8/8 A kérdező kommentje:
6-es 7-es köszönöm
2021. ápr. 6. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!