Alföldi, homokos talajra milyen fűmagot vegyek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 15:03
1/5 anonim válasza:
Én a vegyes fűmagot ajánlom, felénk is homokos a talaj, kicsi virág földdel és műtrágyával fel lett javítva vetés előtt és rengeteg locsolás kell neki. Vettünk kifejezetten " sport " fűmagot, annak fele ki se kelt, a vegyesénél meg nagyon szép sűrű lett.
2/5 anonim válasza:
Lehetőleg ne azt amièrt böri jár! Csak egy tipp,
3/5 anonim válasza:
Én is alföldi homokos talajra vetettem pázsit fűmagot. Szerintem túl igényes, öntözőrendszer mellett is ki tud száradni ahol sokat tűzi a nap. Sportot vetnék most, az majdnem olyan szép, de kevésbé igényes, és az igénybevételt is jobban bírja. Szárazságtűrő magkeveréket viszont nem vetnék a nádképű csenkesz miatt amit az összes ilyen keverékbe beleraknak. Durva, vastag, éles, nem szép.
Nagyjából ez a három ami minden márkánál szerepel, esetleg még az árnyéktűrő keverék, maximum más fantázianéven, pl golf=pázsit, lugas=árnyéktűrő.
A vegyes fűmag nem tudom mit jelenthet majdnem minden fűmag amit üzletben meg lehet venni egy magkeverék, tehát vegyes. Nagyker mennyiségben vagy speciális célokra(felülvetés) lehet venni csak egyféle magot.
4/5 anonim válasza:
Huh, alföldi meg homokos egy mondatban, azt hittem a Robiról van szó 🤣🤣🤣
5/5 A kérdező kommentje:
:D
2021. okt. 4. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!