A kivágott fák rönkjétől hogyan lehet megszabadulni?
Itt Budapesten a kertvárosi részen van zöldhulladékszállítás, de ahhoz le van írva, hogy csak max 10 cm vastagságú ágakat lehet kitenni. A törzs ennél jóval vastagabb.
Elégetni nem tudom, mert a városban tilos az égetés.
Milyen egyéb lehetőség van? Ti hogyan szabadultok meg tőle hasonló esetben?
Nemrég összevágott tönköket (akkorákat, hogy egy darabot egy ember könnyen el tudott vinni) kitettem a ház elé, és egy hétig nem vitte el senki, pedig sokan arra járnak. Ebből gondoltam, hogy erre nincs érdeklődés.
De elképzelhető, hogy messzebről eljön érte valaki.
Ha nem irtad ki hogy elvihető, nem biztos hogy hozzányulnak.
Jó környéken laktok :)
A ház elé kitett dolgok tipikusan elvihetők mindenhol (úgy értve, hogy nincs nyitva a kapu, vagyis nem csak az van, hogy a következő fordulóban beviszi a gazda, stb.) Minek tenne ki egyébként a tulajdonos csak úgy egy korhadt rönköt a háza elé? Dísznek biztos nem. :)
Máskor már vittek el kitett dolgokat így, de ez nem kellett senkinek.
Ezt el fogják vinni, ha meghirdeted. Lehet, hogy új telefonszámot kell kérned, mert annyian hívnak majd. :)
Még a Jófogáson is lehet ingyen hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!