Kezdőoldal » Otthon » Kert » AL-KO fűnyírót Gübeére cserélni?

AL-KO fűnyírót Gübeére cserélni?

Figyelt kérdés

Eddig önjárós AL-KO-t használtam, viszont ez tavaly teljesen tönkrement.

Nézegettem másik fűnyírót, és így találtam ezt a Gübe nevű márkát, eléggé nonamenek tűnik, nem tudom mennyire tartós, de az ára jónak tűnik ahhoz képest amit tud.

Elég nagy a kertem, így nem mindegy, hogy milyen géppel töltöm a 3 órás fűnyírást, plusz a Gübe amit néztem nem is önjáró.

Tapasztalat, vélemény?

Gondolkozom, hogy maradok a bevált AL-KO-nál csak az kicsit drágább lesz.

2021. márc. 29. 04:57
 1/4 anonim ***** válasza:
GüDe, gondolom. Nem olyan rossz az, van hazai képviselete meg szervize is.
2021. márc. 29. 05:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindkettő ugyanaz a kategória, a nem túl bóvli kínaiak közé tartoznak, német cégek gyártatják Kínában. (Régen az Al-Ko Németországban készült.) Amelyiknek Briggs motorja van, az elmegy, de a saját (kínai) motorról nem gondolom, hogy olyan hosszú életű lenne.

3 órás nyírásnál azért már lehet, hogy jó lenne egy önjáró.

2021. márc. 29. 06:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Így van, Güde, elnéztem.

AL-KO-ból briggs motoros önjáróm volt, köszi az infókat, hasznosak voltak :)

2021. márc. 29. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként 8.5 évet bírt az AL-KO, de úgy hogy gyakorlatilag nem kapott semmilyen szervízt, csak olajat.

Így egy idő után szét is rohadt, meg a tengely szétment benne, plusz a kipufogó leszakadt, és nem éri meg foglalkozni vele.

Kb 5-6 év után sikerült szétbarmolnom, úgy hogy akkor azt mondták, hogy ne költsek rá, és onnantól bírta még mostanáig, szóval így elégedett vagyok vele, gondolom ha szervízelem, meg foglalkozok vele még most is jó lenne.

2021. márc. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!