Csak Athénban hallottam erről a "budikezelő porról".
Athén jó része mészkő dombokra épűlt. Vagy 20 éve még a centrum közelében sem volt kiépítve a csatornázás. Helyette hatalmas emésztő gödrök, amibe évente beöntöttek jónéhány zsák vegyszert, ami feloldotta a mészkövet, így el tudott távozni az "anyag".
Szerintem ezek a mészkő dombok ma már nagyjából kakiból vannak.

Csak hogy tanulj. :)
Ilyenkor a szippantós hoz vizet, belenyomja a budiba, és akkor már fel tudja szívni a cuccot. Nem valami új technológia...
A szennyvízkezelő porok biológiai készítmények, de szerintem nincs olyan köztük, ami vízben úszás nélkül is működne, mint egy ilyen kerti budi. Több ismerősöm is használt ilyeneket, amikor még nem volt csatornázás feléjük, de mindig csak szennyvízben.

És kerti budit milyen gyakran takarítasz, hogy ahhoz is értesz?
Mert én meg huszonéve dolgozom olyan településen, ahol csak pár éve van csatornázás, és az ott lakó kollégáktól gyakran hallottam erről, hogy vizet vitt a szippantós, és így ürítette ki a budijukat. Szóval, a tanulás sose késő...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!