A palántáim elkezdtek sárgulni mi lehet az oka?
Kevés fény
Kevés tápanyag
Sok víz
Meleg van
Gomba?
stb.
Felnyúltak?
Dőlni nem dőlnek?
Valószínűleg teljesen alkalmatlan körülmények közt kínozod őket. Egyébként is, még csak február van.
Mivel nem írtál semmit a tartási körülményekről, ezért ennél biztosabbat nem lehet válaszolni. Gyurcsok József már meghalt, szóval nem fog neked válaszolni.
február 11
nekem van fóliasátram, de március 15-nél korábban nem vetek a fűtött házba sem, mert nincs elég fény, kint meg nincs elég meleg
Én is március közepén szoktam fóliába vetni a palántának valót.
Egyik évben kipróbáltam, hogy veszek néhány tő előnevelt paradicsomot is a piacon mert sokkal nagyobbak voltak mint az én palántáim.
Hát nem lett belőle sokkal előbb paradicsom. Amikor megjött az igazi jó idő a saját nevelés is pillanatok alatt nőtt.
A természetnek megvan a maga rendje. Ha beleavatkozol akkor eheted azt az íztelen szart amit nagyüzemileg termesztenek.
Én pedig igazi ízletes illatos paradicsomot termesztek amilyen nem kapsz a sparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!