Úgy alakult, hogy az idén egyedül kell majd rendbentartanom egy eléggé nagy, kb. 3000 nm-es füves területet (gyümölcsfás terület). Milyen akkus eszközt ajánlanátok a fűnyiráshoz, amit egy 60+os nő elég könnyen tud kezelni?
Figyelt kérdés
Árban nincs tul nagy megkötöttség, igéretem van rá, hogy megkapom ajándékba. Mielőtt vki megkérdezi, fűnyirási gyakorlatom a tologatós vezetékes fajtával van, dehát itt az nem megfelelő. A benzinessel nem szeretnék bajlódni, egyrészt mert a motorját nehezen rántom be, másrészt mert itt kocsi nélkül élek, és benzinért elmenni se egyszerű.2021. febr. 10. 09:46
11/15 anonim válasza:
Mi fél milliós traktort vettünk 1200 nmre..
Lehet, hogy felesleges, de nekem megérte. Nagy munka nyáron hetente egy sima fűnyíróval megcsinálni.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Birka kizárva, annak karám vagy istálló vagy ilyesmi is kell, és akkor a fű helyett a birkákat kell nekem nyirni... szóval nem. 500 ezres traktort nem kapok ajándékba, meg vezetni se biztos, hogy merném, meg a fák között nem is jó... ez se megy... Kaptam egy nevet, hogy a srác szokott ilyesmit vállalni, van többféle herkentyűje is hozzá. Megalkuszom vele...
2021. febr. 10. 22:26
13/15 anonim válasza:
A gyümölcsfákat ki tartja rendben?
14/15 A kérdező kommentje:
A gyümölcsfákat én tartom rendben, illetve a tavaszi metszésnél segit a párom. Nem permetezünk, szóval nincs sok teendő velük... a gyümölcsöt én gyűjtöm össze, főzök lekvárt, megy a mélyhűtőbe, elajándékozom, stb.
2021. febr. 12. 18:19
15/15 anonim válasza:
"nincs sok teendő" bocs, de ezen felröhögtem 😅
3000 m2-es gyümölcsösben több nap a metszés, meg a gallyak összegyűjtése.
A gyümölcsszedésről ne is beszéljünk.
Nem sokra tartod magad, hogy ennyire lekicsínyled azt a temérdek munkát, amit elvégzel. És még magadra vállalnád a kaszálást is. Hidd el, senki nem fog megszólni, ha ezt a munkát kiadod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!