Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hidrokultúra... Érdemes...

Hidrokultúra... Érdemes kezdőként helevágni?

Figyelt kérdés
Nehéz beszerezni a szükséges cuccokat. Vélemények mellette és ellene?

2021. jan. 22. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bocs..belevágni? de mibe?
2021. jan. 22. 14:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert síelni érdemes? A síelés semmi hasznot nem hoz, csak költesz rá, mindig jól elfáradsz, néha eltöröd a lábad. Viszont ha ezzel jól érzed magad, akkor érdemes síelni.

A hidrokultúra is ilyen, csak költesz rá, de nullszaldóra nem lehetséges kihozni, pedig dolgozol vele állandóan. Csak annyival különb a síelésnél, hogy a lábadat ritkábban töröd el. De szórakozásnak megteszi, ha ettől érzed jól magad.

2021. jan. 22. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Érdekel a téma és hobbiként?

Vagy termelő vállalkozást akarsz létrehozni?

2021. jan. 22. 14:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Ráéreztem! #1 Abba!!! #2 Kössz, mindent megértettem, szemléletesen ecsetelted. :))) #3 Á, csak hobbiként...
2021. jan. 22. 16:30
 5/12 A kérdező kommentje:

A jelenlegi helyzetem:

Van 24db szobai növényem, javarészt lehetne vízkultúrában nevelni.

Kicsit jövőbe látva, 8 db olyan van, amely 2-3 méteres lehet.

2021. jan. 22. 16:59
 6/12 anonim válasza:
100%

Mi a konkrét kérdésed ?

Mindent lehet. Szobanövények esetében nem beszélünk gazdasagossagrol, hanem kényelemröl és a növények szépségéröl, méretéröl stb.

2021. jan. 22. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát, az lenne a kérdésem, hogy a vízkultúrával egyszerűsíthetem a tartást, vagy megnehezítem?
2021. jan. 22. 22:07
 8/12 anonim válasza:

A vizkultura leegyszerüsiti a növenyapolast-termesztést. NAGYON leegyszerüsiti, ez egy mas technologiai szint.

Ellenben kell hozza némi hozzaértés és kezdésnek egy kis beruhazas, mert ez ugye nem cseréplocsolas : az igy tartott növény felett teljes a kontroll, cserébe nem ua a hozam, fejlödés stb.

Ki lehet hozni aranylag egyszerüen, barkacsszinten is. A tapanyagellatas automatizalasa sem nagy gond, s ha minden elkészül, az eredmény nagy élmény. Azontul szinte semmi munka, csak némi odafigyelés. Az eredmény viszont létvényos, az igy nevelt növény mintha mas fajhoz tartozna...

En batoritanalak ha mar annyi szobanövényed van, arra mar érdemes tapoldadot keverni meg beruhazni egy autoamata adagoloba.

2021. jan. 22. 23:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Hol lehetne beszerezni ilyen holmit?
2021. febr. 2. 13:18
 10/12 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=THLdlGHtqpQ

Kb ennyit tudtam meg, ami ebben van...

2021. febr. 2. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!