Csincsilla0 kérdése:
Mit tegyek, ha a sövényből egy gyökér kiszáradt?
Figyelt kérdés
A házunk körül 2 méter magas sövény van, amelyből egy gyökeret valami megtámadott és kiszáradt. Ezen kívül több helyen látok ilyen száradásnak indult foltokat. Nem akarom, hogy az egész sövény kiszáradjon. Mit csináljak?2010. aug. 10. 15:07
1/3 hell-ikon válasza:
Milyen növényből lett a sövény telepítve, illetve mi látszik az elhalt növény gyökerén?
Gondolom kiszedtétek, ha ilyen biztosan állítod, hogy valami megtámadta a gyökereket. Vagy csak a növény elszáradásból következtetsz gyökértámadásra?
Azért kérdem ezeket, mert jó lenne tudni ahhoz, hogy valaki tudjon segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevét, de az a tipikus sövény (nem fenyőből van), kis apró zöld levelekkel. Annyit látok rajta, hogy megbarnultak és kicsit összepöndörödtek a levelei az adott növénynek, aztán fokozatosan lehullottak. Még nem szedtük ki, mert nem tudjuk, mi a jobb, ha kiszedjük, vagy ott hagyjuk (jogos, csak következtettem). Tennék fel képet róla, de nem találom, hol lehet.
2010. aug. 11. 10:24
3/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam jobb későn, mint soha, hogy megírjam, mi történt azóta: kiderült, hogy tűztövisből van a sövény és tűzelhalás nevű betegségnek lett az áldozata, így szinte tőből kivágtuk, a gyökerét nem bántottuk, most szépen hajt megint :-)
2012. ápr. 12. 06:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!