Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet kezdeni a vakonddal?...

Mit lehet kezdeni a vakonddal? Minden reggelre 4-5friss turás. Nem mosatnám vissza slaggal már nem látnék füvet a kertben.

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak egyet lehet csinálni, hogy korábban kelsz mint a vakond,

és egy vödörrel és egy ásóval fogadod.

Ha sikerült kifordítanod, akkor elviszed jó messzire a vödörben.

2020. nov. 12. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Veszel csapdát, és megfogod.

Elzavarni lehetetlen, bármit is írnak a neten, bármilyen zavaró dolgot megszoknak két hét alatt, a büdös dolgokkal meg azt csinálják, hogy betúrják az adott járatot, és ásnak helyette tíz másikat. Ha véletlenül elmennek valahonnan, annak nincs köze a "riasztó" módszerekhez, csak valamiért megunta az adott helyet. Bármi tuti riasztó dologról hallottam már emberektől, hogy a vakond az a dolgot nála konkrétan kitúrta, pl. napelemes riasztót, üveget, vagy nagy sárfüvet.

2020. nov. 13. 05:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Megfogni hogyan lehet? Hisz föld alatt gyors lehet....
2020. nov. 13. 06:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem bevált a napelemes riasztó de amit ráírnak azt el kell felejteni. Kb. 4 méterenként raktam le őket és azóta nincs vakond. Tavasszal kettő elromlott és lusta voltam azonnal pótolni.

A vakond pedig büntetett azonnal.

2020. nov. 13. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Ha szeretnél ilyet nyugodtan rendelj az aliexpresszről, mert ugyanazt kapod mint itthon csak töredék áron. Két szezonnál többet egyik sem bír.

2020. nov. 13. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez elég jó:

[link]

Ha rászánod az időt, találsz olcsóbban is.

2020. nov. 14. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!