Mit lehet kezdeni a vakonddal? Minden reggelre 4-5friss turás. Nem mosatnám vissza slaggal már nem látnék füvet a kertben.
Csak egyet lehet csinálni, hogy korábban kelsz mint a vakond,
és egy vödörrel és egy ásóval fogadod.
Ha sikerült kifordítanod, akkor elviszed jó messzire a vödörben.
Veszel csapdát, és megfogod.
Elzavarni lehetetlen, bármit is írnak a neten, bármilyen zavaró dolgot megszoknak két hét alatt, a büdös dolgokkal meg azt csinálják, hogy betúrják az adott járatot, és ásnak helyette tíz másikat. Ha véletlenül elmennek valahonnan, annak nincs köze a "riasztó" módszerekhez, csak valamiért megunta az adott helyet. Bármi tuti riasztó dologról hallottam már emberektől, hogy a vakond az a dolgot nála konkrétan kitúrta, pl. napelemes riasztót, üveget, vagy nagy sárfüvet.
Nekem bevált a napelemes riasztó de amit ráírnak azt el kell felejteni. Kb. 4 méterenként raktam le őket és azóta nincs vakond. Tavasszal kettő elromlott és lusta voltam azonnal pótolni.
A vakond pedig büntetett azonnal.
#4 vagyok.
Ha szeretnél ilyet nyugodtan rendelj az aliexpresszről, mert ugyanazt kapod mint itthon csak töredék áron. Két szezonnál többet egyik sem bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!