Akkus vagy vezetékes lombszívó?
Kb 500nm területről kell majd összeszedjem a leveleket (két bazinagy diófa) ehhez szeretnék lombszívó/fújót venni.
Hosszabítóval mindenhová elérek viszont nyilván kényelmesebb az akkus változat. Az utóbbival kapcsolatban viszont szkeptikus vagyok, hogy le tud-e annyi teljesítményt, vagy csak lesz egy lombszívónak látszó tárgyam?
A keretem eleg szűkös, max 22eFt.
Barmilyen tapasztalatnak, esetleg ajánlott geptipusnak örülnék.
ha van fűnyíród, próbáld meg azzal.
az össze is szedi, meg rendesen össze is aprítja.
Én is épp most állok ezelőtt a dilemma előtt.
Olvasgatok egy ideje a témában, és gyanítom, hogy vezetékest választok, mert bár több macera van vele a kábel miatt, de akkusból megfelelő teljesítményű kb. kokain áron van. 6számjegyű keretem nekem sincs rá, szóval marad a kábeles.
Amitől viszont tartok kicsit, az a diófa levél (6db diófa, igaz, ebből csak egy bazi nagy, egy nagy, a többi nem annyira, de azért azok is nagyocskák) a másik a "nedves diófalevél". Egyedül attól tartok, hogy pont arra nem fog megfelelni, amire használni szeretném. Fújni én annyira nem szeretném, a levéllel együtt kavarja a port is, gondolom.
Ezt néztem ki magamnak: [link]
A vélemények megosztóak, bár több a pozitív, de kevés a kifejtős. Ami pedig kifejtős, ott jól lehúzzák...
Nem tudom, lehet, ezt kipróbálom. Vagy ha ajánlotok jobbat, azt megköszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!