Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ennek a növénynek mi a neve?

Ennek a növénynek mi a neve?

Figyelt kérdés

[link]

Ma láttam egy réten, ami nagyon jellemzö volt, hogy a bogyók fényesek és "áttetszöek" , nem matt pirosak.

Minden segítséget elöre is köszömök!

2020. okt. 15. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:

A saját telefonodon megkeresed a "LENS" alkalmazást.

Rákoppintasz a növény felé tartva mintha fotóznád, és kiírja.

2020. okt. 15. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Húsos som, talán. Az érik mostanában.
2020. okt. 15. 18:22
 3/8 CADconstruct válasza:

Guelder rózsa a neve.

Egyébként én se tudtam, csak ilyen esetekben használom a:

[link]

Elég csak behúzni a böngészőben megnyitott képet és kidob hasonlókat.

2020. okt. 15. 19:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

A 3-asnak van igaza, tényleg az.

Meg a tippet is köszönöm!

2020. okt. 15. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:

A Guelder rózsa egy dísznövény, valószínűleg a labdarózsa idegen neve, nem véletlen, hogy nincs is magyar nyelvű találat, ha beírod a gugli képkeresőbe. Itt azért dobta ki, mert fényképtároló oldalakon együtt szerepelt ez meg a piros bogyó. Szóval, a módszer nem ért semmit.

Kérdező, ilyen esetekben ne csak a bogyót mutasd, hanem a leveleket, hajtásokat, és magát az egész növényt, akkor nagyobb eséllyel kapsz valós választ.

2020. okt. 17. 05:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Elvileg tudom, hogy több minden kellett volna a növényröl, de nem volt nálam telefon sem, szóval semmiféle képet nem tudtam készíteni, a neten találtam a belinkelt fotót, ami hasonlított rá.
2020. okt. 17. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóval nem is a kérdéses növény?? A mutatott képen látható levele akkor nagyon félrevezető lehet.
2020. okt. 17. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:

De, ez az a növény, a levele is olyan - azt hoztam haza egy kisebb meg egy nagyobb példányt -, csak a képhez nem találtam nevet hozzá (egy fotóoldalra jutottam)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet meg a fáradozásodat!

Kellemes hét végét kívánok!

2020. okt. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!