Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kertitóhoz tényleg jönnek a...

Kertitóhoz tényleg jönnek a szúnyogok?

Figyelt kérdés
Ismerősöm azt mondja ne csináljak, inkább medencét, az jobb, és nem is jönnek a szúnyogok. Tényleg? De, ha teszek bele koi pontyot, azok megeszik a lárvákat nem?
2010. aug. 6. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
nem tök mind1 , hogy tó , vagy medence ? sztem mind2 höz ugyanúgy jönnek ilyenkor . este gondolom.
2010. aug. 6. 16:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja a medencébe tenni kell klórt, az kiírtja őket. De, nekem a kerti tó nagyon testszik
2010. aug. 6. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
csinálj akkor kerti tavat, ha az tetszik , úgyse fog odamenni a 10.000 szúnyog. Ha meg tényleg odatévedne pár darab, akkor vannak biztos ilyen szúnyogűző fákják vagy mik ,külön ilyen kertbe, lehet jól is nézne ki mellé egy két olyan , nem tudom hogy akarod, meg még van egy két módja annak hogy ne legyen ott sok szúnyog, de amúgy se lesz sztem olyan sok.
2010. aug. 6. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Enkünk már 10 éve van tavunk, és semmivel sincs több szunyog akörnyéken, mint elötte, söt inkább kevesebb, mert a tóban élö szitakötölárvák megeszik a szunyoglárvákat.
2010. aug. 6. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is csak megerősíteni tudom 18:15-öt. Igaz nekünk csak néhány éve van kerti tavunk, de nem vettem észre, hogy több szúnyogunk lenne. Igaz van benne vízforgató is egy kis csobogóval.
2010. aug. 6. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak a pangó vizet szeretik a szúnyogok. Ha forgatod, nem fogják szeretni!
2010. aug. 6. 19:08
 7/10 anonim ***** válasza:
tökmindegy hogy tó, vagy medence. víz-víz.. a szúnyogok csak arra mennek. persze a lárvákat lehet tényleg kiírtja a többi rovar ha tavad van..
2010. aug. 7. 05:33
 8/10 anonim ***** válasza:
A szúnyog valóban csak a pangó vizet kedveli, ha szerelsz be (márpedig a nem önfenntartó tavakba mindenképpen kell) vízforgatót, akkor nem lesz benne sok szúnyog, esetleg néhány nagyon elszánt példány alapít csak nálatok családot, de azokat megeszik a halak, a szitakötőlárvák és a békák. Ha a part közelében vizes, mocsári növényeket is telepítesz, ott tényleg számíthatsz sok szúnyogra.
2010. aug. 7. 08:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Rakjál bele rencét vagy halakat.
2011. márc. 29. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
A szúnyogok minden természetes vízre jönnek. Halakat teszel bele, azok megeszik a lárvát és még etetni sem kell őket olyan sűrűn.
2011. márc. 30. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!