Kezdőoldal » Otthon » Kert » Normalis aki tuzo napon kapal...

Normalis aki tuzo napon kapal nagy melegben?😂

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 11:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Napallergiam van
2020. szept. 5. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
sztem az se,aki hűvösben...de komolyra fordítva,egyik szomszéd,este 9körül,sötétben is szokott kapálni...az tuti nem! nehéz munka,kb 15évig mi is műveltük a kertet,nem igazán éri meg,pedig sokkal a bolti minőség felett van..manapság nincs 1jóízű krumpli...
2020. szept. 5. 14:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennék lerobbanva, én is a krumplit szedném. Nem árt, ha pár napig szárad , mielőtt levermeli az ember. Teljesen normális. Van aki a hideget nem bírja, 30 fokon simán kapálok én is.
2020. szept. 5. 16:53
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Nézőpont kérdése. Kapálni, csak 18 fokban kapálok:)) 18 alatt hideg van hozzá, 18 felett meg meleg:) Pecázni viszont akár 40 fokban is a tűző napon:))
2020. szept. 5. 18:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Kapálni teljesen normális, na de krumplit szedni az már elég durva....
2020. szept. 6. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gépesített verziója az adott műveletnek, akkor maximum hobbinak jó a kapálás, de nagyjából teljesen felesleges, mert iszonyatosan sok munkát végzel olyan dolgokért, amik amúgy filléreket érnek.
2020. szept. 9. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!