Lejtős telekre melyik a jobb, fűkasza, vagy fűnyíró?
Önjárós fűnyíró.
(Sose értettem, miért kényelmesebb lóbálni a motoros kaszát...)
Kivéve ha nagyon göröngyös, huplis, egyenetlen a talaj, akkor tényleg nem jó a földön gurulós.
Én sem értem, miért használják a fűkaszát (nem is szeretem ezt a nevet, az szegélynyíró) nagy, összefüggő sík teröletre. Önkínzás.
20 éve nyírok nagy területet, de fűkaszával soha. Csak önjáró benzines. A szegélyeket is inkább ollózom. 45 fokos árokpartot is könnyű, elektromos fűnyíróval vágom. Ahol nem lehetséges semmilyen fűnyíró használata, oda kézi kasza. Sokkal gyorsabb, hatékonyabb és könnyebb használni, mint azt a szörnyet :)
3 as te a fogalmakkal sem vagy tisztába .Mivel nem tudod melyiket mire gyártották,ezért számodra ez önkínzás .Remélem a szegélyeket szabó ollóval csinálod.Az önjáróak csak bizonyos területekre alkalmasak,hol ki lehet használni ezt az előnyt.Pl.foci pálya.
Damilossal minden hova be lehet férni,Egy kis gyakorlat,rutin.
Én még a sövényt is ezzel nyírom.
Mi nehéz 1 hat kg damilosban ?? Testre állítható heveder van hozzá.
Nem az ipari használatra gyártott nagy gépet kell meg venni.
Felénk a nők ugyan úgy használják,mint a férfiak .
Műszakilag mindent tudnak .
Végre valaki egyetért, szerintem is sokkal jobb a "manuál" kasza, ha már mindenképp.
A motoros szenvedés, ráadásul hihetetlenül irritáló hangja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!