Milyen háti permetezőt vegyek?
Vagy valami kínait:
A név mindegy, ugyanaz van száz néven.
Tavasszal a Tuskóban 4 E körül adják, a magyarnak az árán veszel ebből 7-et. Ha valamelyik elromlik, behajítod a kukába...
3 évet legalább kibír egy átlagos használattal, akkor kicseréled a hozzá mellékelt O-gyűrűt, és még azzal is elmegy 3 évet. Vagy többet. De akkor is, 7x6 év az 42, akkor már nem biztos, hogy permetezni akarsz...
Nekem két helyen két ilyenem van, a régebbit vagy 12 éve vettem, tavaly cseréltem O-gyűrűt a markolatban.
A másik még csak 5-6 éves, ahhoz még nem kellett nyúlni. Na, mondjuk nem is használom túl sokat, de 50 gyümölcsfához meg már motoros gép való.
Fele súlyú, mint a magyar, és a tartályból az utolsó csepp vizet is kiszívja még a régebbi is. Venni kell hozzá 2 m-es csövet, erre le lehet cserélni a saját csövét.
A magyar se bírja a végtelenségig, és ha ahhoz kell venni valamit, az megint 10-15 E Ft.
Most akkor vegyen 7 et ? A gond az,hogy ezek anyaga használat nélkül is megadják magukat 10 éven belül.Aztán majd jók lesznek alkatrésznek.
Ne felejtsed el a mondást. A jót mindenben meg kell fizetni !
A gagyi meg csak gagyi marad ,akár hogy nevezzük is .
Nem szó szerint értettem, hogy most vegyen 7-et, hanem csak a 7-szeres árkülönbségre utaltam. Majd ha tönkremegy az első, és nem lehet egy 10 Ft-os O-gyűrűcserével orvosolni, se egy 1000 Ft-os markolattal (amit lehet kapni), akkor vegye meg a másodikat. A markolaton kívül a kínain se szokott tönkremenni semmi, valószínűleg. (Mint írtam, 2 különböző fantázianévvel ellátott gépet használok, és még a régi is tökéletes.)
De ki hogy szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!