Kínai láncfűrészen a gyertyapipa alatt gumi számottevő?
Tehát tipik kínai kialakítású légszűrőházról van szó. A gyertyapipa alatt van egy gumi ami körbeöleli a pipát, és "zárja" a teret a légszűrőházból a blokk felé. Na most nekem ez elszakadt, visszalehet rakni, ott is tartja magát, de gondolom nem "tömít" úgy ahogy eredetiben.
Mivel nincs most nálam a gép, azt nem tudom/tudtam lefényképezni, de hosszas keresés után találtam egy hasonlót, egy fuxis videóból kivágtam, íme: [link]
Szóval a kérdésem, hogy számottevő-e ez bármilyen mértékben? Ha találnék ilyen alkatrészt akkor maximum rendelnék, de miután a nevét se találtam meg, nem találtam ilyen semmilyen webshop-on. Ha esetleg bemegyek egy Stihl, vagy Husqvarna szervízbe, ott tudnak ilyet adni? Vagy nem érdekes, és nem is kell vele foglalkozni?
Nekem a téli-nyári állító jutott róla eszembe, mint ami pl. az Oleo-Mac gépeken szokott lenni mivel az úgy működik, hogy megnyit vagy elzár egy kis utat a blokk és a szűrőház között. Na most ha ez a gumi nincs ott, akkor gondolom ettől is jobban engedi a meleget kifele.
Ha valaki végigolvasta, akkor rájött, hogy nem vagyok hozzáértő, de épp ezért (id) szeretnék okosodni.
Egy Scheppach CSP 5300-asról van szó egyébként, talááán egy ici picit jobb mint a piaci, ezért vettem ilyet. Aztán hogy a karburátort speckó állítóval lehet állítani az amolyan kellemes meglepetés volt.
Szemre ez/ilyen kellene hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!