Kezdőoldal » Otthon » Kert » Felismeri vki ezt a 2 növényt?

Felismeri vki ezt a 2 növényt?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 12. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos konkrét választ nem tudok, de ajánlom a növényfelismerő appokat, azokkal sokkal gyorsabban fogsz választ kapni a hasonló kérdéseidre, mint így! :)

Play áruházban rákeresel, hogy "plant identifier" és választasz egyet, nekem most a PlantNet nevű van használatban, és jól teljesít, hasznos kis app.

2020. jún. 12. 09:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbáltam, sajnos nem dobott rá ki semmit! 8 /
2020. jún. 12. 09:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Miután az app-on sem találtam rá, 1 fórumon próbálkoztam 2 hete, ám arra sem reagált senki! Ezért tettem fel ide, hátha valaki ismeri!
2020. jún. 12. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Az furcsa, mert nekem még így a képernyőn keresztül fotózva a te fotóidat is adott több tippet, az első a barackra, a második pedig loncra (lonicera xylosteum) hasonlít a leginkább... (PlantNet)
2020. jún. 12. 09:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Barack biztos nem, mind2 növény bokros, ahogy a képen is látható! Ám megnéztem az ajánlott app-al és arra kidobta a lonicera caerulea nevű növényt, sz'tem az lesz az! Köszönöm a segítséged, és hogy szántál rá az idődből...
2020. jún. 12. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Az elsőt nem tudom, de a második Kamcsatkai mézbogyónak tűnik.
2020. jún. 12. 10:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen én is erre tippelek, (már feljebb írtam lonicera caerulea)
2020. jún. 12. 11:05
 8/10 anonim ***** válasza:
A latin nevét nem tudtam és lusta voltam rákeresni, a képről ismertem fel, mert nekem is van két ilyen bokor a kertemben.
2020. jún. 12. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Az első valamilyen mini kivi, a második mézbogyó. (Nekem mindkettő van.)

A mézbogyó nem valami nagy durranás, apró ízetlen vackok, csak sajnálom kihajítani.

A mini kivinek is csak az az egy előnye van, hogy ősszel érik, amikor már nem sok saját gyümölcs van. Van köztük önporzós, meg olyan, ami porzópartnert igényel.

2020. jún. 14. 08:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! 8 )
2020. jún. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!