Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lehet valamelyik kertészetben...

Lehet valamelyik kertészetben bio avokádó fát venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék otthon termeszteni avokádót, de ha magról ültem, úgy olvastam, hogy több év mire hoz termést. Tudok valahol fát venni amiről már lehet szüretelni és nem permetezett, azaz bio?
2020. jún. 10. 19:41
 1/4 anonim válasza:
80%
Nálunk nincs külön bio, de ha azt keresed, akkor annak adjuk. >:) + 3000-ért.
2020. jún. 10. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan fogod a 10m+ magas fának biztosítani a +10 fokot egész évben?
2020. jún. 10. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

(Csak zárójelben mondom:

Nem permetezett, azaz bio, azaz lezabálják a kártevők a termés 80%-át, azaz marad minden ötödik avokádó ami viszont azért maradt meg mert saját mérget termelt a kártevők ellen, ami sokkal mérgezőbb mint a permet és el se tűnik a gyümölcsről - a permettel ellentétben -, azaz a marha nagy bio termesztésnek az az eredménye hogy a termés az ötöde, és ami megmarad az is mérgező.

Az hogy bio nem több mint marketing fogás.)

2020. jún. 10. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Kedves #3, akkor olvasd el itt a hosszabb hozzászólásokat, hogy megtudd, mi az a bio - az agyszüleményeddel ellentétben: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__104807..

Az én avokádófám (magról ültetve) 15 éves és eszében sincs teremni. És láttam pálmaházban sokkal idősebb, de még mindig csak kb. 4 m magas avokádófát, aminek szintén eszébe se volt teremni. Talán egy jól fűtött, tisztán üveg pálmaházban, amiben lehet stabil páratartalmat előállítani?

2020. jún. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!