Legmegbízhatóbb ma kapható elektromos fűnyíró? Lehetőleg olyan ami nem szénkefés?
Figyelt kérdés
Link is jöhet.2020. jún. 8. 12:34
1/8 anonim válasza:
Megbízhatóság... nemigen kapsz olyan fűnyírót amit már 10 éve is árultak, pláne változatlan minőségben, szóval erre nemigen lehet válaszolni. Amit tudok: kb. 15 éve vettem a legolcsóbb AL-KO fűnyírót és azóta is muzsikál, pedig kapott mindent. Ha ez tönkremegy ugyanazt a márkát veszem, aztán lehet, hogy jól ráfaragok. Nézelődj itt, olvasgasd a véleményeket:
2/8 anonim válasza:
Az Al-Ko 15 éve még talán Ausztriában gyártotta a gépeit. Most már sima kínai, csak Ausztriában rakják össze.
3/8 anonim válasza:
en GreenWorks funyirot vettem Aqua Webaruhazban 17-20.000 forint korul marciusban, es maximalisan elegedett vagyok vele, birja a 800 negyzetmetert is. Teniszlabdat velezlen felbevagta de nem volt gond.
4/8 anonim válasza:
Én Hecht 1844-est vettem tavaly. Nagyon elégedett vagyok vele. Erős, strapabíró gép. Mivel pont tavasszal ment tönkre a régi (kb 25 éves) gépem és sok idő ment el hogy megpróbáljam megjavítani (sikertelenül) így mire megvettem az újat már térd és derék között erő gazba kellett beletolnom első alkalommal. Zokszó nélkül vitte, csak a fűgyűjtőt kellett sűrűn üríteni. Normál fűméretnél egyébként elég 5-6 alkalommal üríteni a 600 négyzetméteren. 2 év gari is jár hozzá. Szóval nekem nagyon bejött, nem bántam meg.
5/8 anonim válasza:
Tudtommal egyik fűnyíró motorja sem szénkefés!
6/8 A kérdező kommentje:
Tévedsz, szinte mindegyik az! Agrimotorról tudom, hogy abban nincs szénkefe, legalábbis a régebbiekbe nem volt.
2020. jún. 19. 11:53
7/8 anonim válasza:
Van itthon vagy 3 fűnyíró,az egyik huszonéves hazai,a másik olasz,no meg egy MTD...egyik sem szénkefés!
Tegnap cserélt kondit a szomszédom az 1700w-s Agrimotorban,-az sem,valóban.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen a régi 20 évesek még tartósak voltak. A mostaniakra ez már nem igaz, agrimotoron kívül nem nagyon tudok olyanról ami nem szénkefés. Viszont agri meg gagyi műanyagból van és kerekei is mindig kiesnek, gagyi minden más része.Ha nem jön más ötlet lehet ez lesz vagy einhell mert arra van legalább 3 év gari.
2020. jún. 20. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!