Orchidea keiki paszta?
Figyelt kérdés
Véleményeket, gondolatokat és tippeket várok, hogy honnan érdemes rendelni. Kulturált kereteken belül kérném a véleménynyilvánítást! Köszönöm2020. jún. 2. 22:00
1/4 anonim válasza:
Régóta vadászok én is rá, de eddig minden virág nagykerben csak néztek rám mint egy hülyére h az meg mi. Találtam a jófogáson 2 hirdetést is az egyik 1500Ft a másik 2500Ft de eddig még nem rendeltem.
2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap én is utánanéztem, viszont csak jófogáson láttam és nem vagyok benne biztos, hogy rendeljek-e. Ma elmegyek és veszek 2-3 orchideát. Mondjuk az egyik jófogásos az itt van a közelemben, cdak tényleg nagyon félek tőle.
2020. jún. 3. 10:45
3/4 anonim válasza:
Aliexpress, ebay, stb. ilyen helyeken lehet rendelni. A feleségemnek egyszer rendeltem. Már nem emlékszem, hogy mi lett a vége (lehet, hogy csak megunta a vele való munkát, de eredménye nem nagyon volt). Plusz infó: amit én rendeltem, az egy tasakban volt, ami nem zárható vissza (lehet, hogy ezért engedte el).
4/4 A kérdező kommentje:
Amit én kinéztem és szeretnék, ami elvileg hatásos is, az kis kapszulába van. Vagy valami olyasmibe, ami visszazárható.
2020. jún. 5. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!