Kezdőoldal » Otthon » Kert » Aki szabadföldbe vetette az...

Aki szabadföldbe vetette az uborkát meg a többi kabakost, kikelt ebben a hideg időben?

Figyelt kérdés
Másodszorra is alig kelt, lassan világgá megyek. Áztassam, ne áztassam, milyen mélyre tegyem?

2020. jún. 2. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyan kisebb nagyobb távolságokra .Tavaly ilyenkor már virágzott. Mi is pótoltuk már,újra vetéssel.

A csigák ellen is védekezni kell.

2020. jún. 2. 20:35
 2/15 A kérdező kommentje:
Nincs csiga. Kénytelen leszek poharakba vetni, mert megint hideg jön. Mikor lesz ebből uborka!?
2020. jún. 2. 20:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Megint hideg jön?..

14éjjel 25nappal hőmérsékleteket mutat időkép következő két hétre? Hol jön az a hideg?...

Ok értem én, hogy az elmúlt nyarak alkalmával 40fokos gatyarohasztó kánikulához vagyunk szokva, de azert hideg nem jön...

2020. jún. 2. 21:18
 4/15 A kérdező kommentje:
2020. június 1. hétfő. Az időjárási helyzet Európában ... Fokozatosan melegszik az idő, a pénteki hidegfront sem hoz jelentős lehűlést. (Tényleg nem, csak a hidegfrontra figyeltem föl. Persze hidegfront nélkül is ma éjszaka 5-8 fok lesz.)
2020. jún. 2. 22:09
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem gond, ez még nem nevezhető hidegnek. Nálam simán kikelt régen minden, amit nem evett ki a lótetű.

Nálad is vagy lótetű van, vagy pedig régiek voltak a magok.

2020. jún. 3. 05:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Azonnal vetem pohárba, először is azt kellett volna tennem.
2020. jún. 3. 06:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem én vagyok a kérdező, de nálam se nem lótetű, se nem régi magok.

Saját magok, évek óta szaporítom, a lótetűnek meg nyoma van.

A hideg miatt nem bújtak ki.

Felesleges másra fogni, az uborka különösen érzékeny a hidegre, még a földben is.

Én is újravetettem a hétvégén.

Semmi probléma, nincs elkésve, egészen júliusig lehet.

2020. jún. 3. 18:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Így igaz. Azóta fölsorolták a szomszédokat, akiknél nem kelt ki. Én már nem merek kockáztatni, vetettem pohárba. Soha többet szabadföldbe. Azt hiszem, a madarak is besegítenek, lehet hogy kihúzkodják, de a nagyobbnak talán nem mennek neki. Hogy a cukkini közepét azok csípték ki, szinte biztos vagyok.
2020. jún. 3. 20:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szépen fejlődik minden... pedig még az őzek is bejárnak.
2020. jún. 3. 22:01
 10/15 A kérdező kommentje:
Vannak csodák. Verebek grasszálnak most is a cukkini földjén. Az se lesz.
2020. jún. 4. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!