Ezt megteheti a szomszéd vagy magánlaksértésnek minősül? Bővebben lent
Keritést mindenki a saját telkére építhet.
Ha oda épitetted jogtalan amit szomszéd csinált .
Vizet hozzád nem locsolhat át .
Akkor ezzel már mehetek a rendőrségre és nem fognak elhajtani?
Néhány hete földet lapátolt át, amiről videó felvétel is készült. A járvány miatt nem személyesen, hanem emailben tettem feljelentést és el is uzasították.
Én is úgy tudtam, hogy a jegyzőnél kell panaszkodni, de ha tényleg változott és a rendőrség témája, fura, hogy elhajtottak....
Amúgy nálunk is hasonló van... Saját telkünk határán saját kerítés, (bár az is jócskán a szomszéd javára lett elhelyezve, na mindegy.) És évek óta ha öntöz, kap belőle a kerítésünk is.... Gondolom nem szándékosan a kerítést locsolja, csak éppen a kerítés közvetlen tövét is teleültette virágtól elkezdve bokrokon át fákig mindennel, szóval azokat önztözve ad a kerítésnek is... Nekünk még nem volt kedvünk háborút indítani (pedig értelmesen vele sem lehet majd beszélni....), de nagyon telik már az a bizonyos pohár... És nekem is a jegyző van a fejemben, hogy kihez is forduljunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!