Valakinek ötlet, hogy ez milyen növény?
Itt van róla a kép. Amit érdemes tudni, hogy kb. 160 cm magas, ami szerintem durván magas, mivel úgy gondolom, hogy valamilyen gyomnövény. Valamint szinte ilyen pozsgás levelei vannak. Köszi a válaszokat. :)
Dehogy "mácsonya" ez a bogáncs nemzetség egyik tagja lesz:
Hogy melyik arról több közelkép is kellene. De legvalószínűbb az útszéli bogáncs.
Az ilyen nénikéket 2-3 rossz határozás után simán kirúgnám.
Egyébként Dunning–Kruger-hatás.
4. voltam
Elhittem, hogy van. :D
Csak a nevét akartam tudni.
Le is töltöm, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Falun élek, egy csomó vadvirágot gyűjtök, amikért mások pénzt adnak a patikában. Biztos, hogy sokszor fogom használni, HA használható.
Ó, hát ez nem egészen úgy van, ahogy elképzeltem, vagy ahogy írtad. :(
Nem mondja meg fényképről.
Van egy adatbázis, és te magad szűkítheted le pl. virág színe, vagy levélforma alapján, azaz te magad keresgélsz az adatbázisban. Hát ezt simán neten is meg tudom csinálni. :(
A végén meg ír egy olyat, hogy interaktív. Az meg esetleg olyan, mint ez az oldal, vagy a fb-csoportok, hogy felteszed a képet, és mások megpróbálják megválaszolni. Csak gondolom ott jóval kevesebb tag van.
Tényleg olyasmit képzeltem el, mint a Shazam, az tök jó lenne, de annyi szinte egyforma növény van, hogy csoda lenne, ha lenne ilyen app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!