Most van először futómuskátlim. A tövénél a szárak olyan gyengécskék, mintha egyet el is törtem volna véletlen, pedig óvatos voltam. Más is ezt tapasztalta?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 19:17
1/8 anonim válasza:
Ha zöld az a szár, a töröttet dugd bele a földbe. Meg fog gyökeresedni.
2/8 anonim válasza:
Igen, a futómuskátli elég törékeny.
Az valóban megoldás lehet, amit 1-es írt.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, úgy lesz! Csak félek, ha az elsárgult levelektől akarom megtisztogatni, mindig így járok majd :/.
2020. máj. 22. 07:20
4/8 anonim válasza:
Később egy kicsit erősebb lesz, de bizony nagyon "kényeske" :-)
Nagyon szereti a napot és a vizet - akkor erősödik :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Nap csak délelőtt 11-ig éri, máshová nem tudom tenni. Remélem, így is szép lesz. Tápoldattal fogom tudni tutujgatni :).
2020. máj. 22. 14:45
6/8 anonim válasza:
A futómuskátli nem annyira napigényes, mint a parasztmuskátli. Bőven elég lesz neki a délelőtti napfény. Én szinte minden virágos növényemre a virágzásindító oldatot használtam.
Az elnyílt virágokat törd ki a tövénél.Ne csak a virágfejet vedd le. Hamarabb hoz új virágot.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Mindenhol azt olvasni, mennyire fényigényes a muskátli. De akkor van remény :).
2020. máj. 22. 21:00
8/8 anonim válasza:
"Nap csak délelőtt 11-ig éri,"
Az bőven elég neki - utána már úgyis éget a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!