Kezdőoldal » Otthon » Kert » A piacon az új kínai fűkaszák...

A piacon az új kínai fűkaszák mennyiért szoktak menni körülbelül?

Figyelt kérdés
Venni akarok egy fűkaszát, és hát elgondolkodtam hogy a piacon vagy webshop-ból rendeljek-e, nyilván a legolcsóbb megoldást keresem.
2020. máj. 8. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt ugye hallottad már,a jót meg kell fizetni .

Hallottál már az érképzésről ? 30 körül vannak,áfával.

A nettó lehet 15 körül.Ennyi pénzért mit lehet venni?

Kb 12 doboz cigit .Ezek a gépek eladásra vannak,tömeg termék,és nem használatra .Ha ideg összeroppanást is akarsz ,bátran válasszál.Mind egyforma,csak név,és forgalmazó más .

2020. máj. 8. 16:28
 2/9 mindentudó99 ***** válasza:
55%
Most vettem a hati permetezőmre karbit. 28 ezer. 15 éve megy. Mas baja nem volt. Ha megy megint 15 évet akkor rendben lesz. 30 körül komplett kínai permetezők vannak. De én nem akarok idegösszeroppanást kapni hogy m8ndíg szerelni kell.
2020. máj. 8. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

"Kit hogy lehet becsapni." - hogy apámat idézzem. :)

Strauss-t 22-re, Demont 26-ra lehet lealkudni, körülbelül. Ne sajnáld a 4 E-t a drágábbra. Ez se profi gép nyilván, de párszáz m2-hez megteszi. Jobb, mint a legmenőbb cég 1 LE-s gépe. (Ezt bárki megmondja, aki mindkettőt próbálta már.)

Garancia nincs elvileg, de azért ha már az első indításnál valami gond van, és egy hét múlva visszamész, akkor nem szoktak elhajtani a rízbűrű tesvírek se, hanem lehetőség szerint orvosolják a hibát. (Ezek rendszeresen odajárnak árulni, és nem akarják, hogy rossz hírük legyen.)

2020. máj. 8. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha találsz Demon-t, azt vegyed. Persze, ha nem gond, hogy egy idő után bele kell nyúlni. Ma voltam ilyen piacosnál, aki az udvarán árusít hétköznap. Egy ezrest rákért a slagra,a webshophoz képest, úgyhogy muszáj alkudni náluk.
2020. máj. 8. 22:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Végül Demon lett belőle 23-ért,mondjuk úgy lett maga a gép 23 hogy más cuccokat is vettem mellette, volt straus, meg volt asszem champion, de a demon külsőre is jobbnak tűnt.

Igazából eddig megvagyok vele elégedve, egész könnyen indul, működik rendesen, igazából ha ezt a szezont kibírja már annyival spórolt nekem 20-30 ezret.

Eddig egy stihl fs91-em volt,idén megelégeltem hogy folyton szervizben volt, így hát eladtam, gyakorlatilag

majdnem minden alkatrészének volt valami nyűgje.

Az előtt meg volt 3-évig valami kínaim az 3-évet kibírt piszkálás nélkül, annak a gyenge olaj lett a veszte.

Van még 1-2 márkásabb gépem de szerintem szépen egyesével váltom őket le kínai olcsó gépekkel, amit a szervizeltetésükre költök abból minden évben veszek 2-3 kínait nevetve.

2020. máj. 9. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
16 ezer a Straus a hivatalos Webshopban,belül tök egyformák a burkolata a Demon-nak tényleg kicsit szebb.7. éve használom az legolcsóbb változatu Straust ,persze csak háztájiba ,kompresszió tökéletes stabilan működik még mindíg.Ha megy még 7 évet akkor jól kiröhögöm azt aki a karburátort többért vette mint én a gépet:)
2020. máj. 11. 22:08
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
55%
Tedd azt. És azt a gépet is lehet nyüstölni reggel hattól este hatig bozótvágásra?
2020. máj. 12. 07:36
 8/9 A kérdező kommentje:

#6 Sejtettem hogy körülbelül ugyan az lehet belül, de nem volt olyan sokkal drágább, hogy ne a szebbet vegyem meg :D Én a stihl-re mindig annyit költöttem szezonban mint ennek az ára 2x, mondjuk mindig márkaszervizbe lett elküldve, nem szerelgettem gondolván csak drága gép.

# 7 Eddig úgy néz ki hogy igen,tegnapig volt egy hatalmas bodzás/akácos/szilvás susnyás az egyik örökölt telkemen, a stihlel körülbelül soha nem jutottam a kerítésen/nagykapun belülre, előbb jött ki rajta mindig valami hiba, ezzel lehenteltem körülbelül mindent amit le kellett, mondjuk A fűrészlapot kellett feltenni, sok volt benne a vastag. Ha van egy kis szerencsém ez nem döglik meg folyton mint az a sz@r, és nem nő meg többet ennyire, a susnyó.

Mondjuk utólag mondta a szomszéd hogy nem igazán erre való ez a feltét, de tökéletesen vitte a cuccot :D

2020. máj. 12. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki ráérez a gép"lelkére" az sok évig használhatja aki meg csak a gázt tudja húzni az vegyen 357 ezerért 300 negyzetméterhez.Nekem vannak fontosabb kiadásaim is,ha meg évente ki kell cserélnem 2-3 ezer forintos alkatrészt -hát nem vagyok rest bepiszkolni a kezemet.Aki műszakilag nem túl erős és a gyertya csere a max ami még belefér,az ne menjen a Kínai gépek közelébe mert csak nyafogni fog nem keveset.
2020. máj. 13. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!