Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fűnyírót szeretnék vásárolni....

Fűnyírót szeretnék vásárolni. Hecht 551sx és Riwall pro rpm 5135 típusokat néztem ki. Melyik a megbízhatóbb és jobb minőségű?

Figyelt kérdés
Amint említettem Hecht 551sx illetve Riwall pro rpm 5135 fűnyírókat néztem ki. Nagyjából azonos paraméterekkel bírnak és az áruk is hasonló, tehát már csak a minőség lenne döntő érv. Egyik márkával sincs igazán tapasztalatom.Tudnátok segíteni, hogy melyik lenne jobb választás, melyik jobb minőségű és megbízhatóbb HOSSZÚTÁVON? Esetleg más jó minőségű és megbízható fűnyíró hasonló paraméterekkel 100.000 ft alatt?

#fű #kert #fűnyíró #otthon #fűvágás #hecht 551sx #riwall pro rpm 5135
2020. máj. 2. 16:02
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
52%
Ezeken kínai motor van. Inkább olyat válassz amire mondjuk Briggs vagy Honda motort raktak. Valami ilyesmit ez megbízható márka [link]
2020. máj. 2. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Briggs, honda, vagy stihl (viking). Kivéve, ha szívni akarsz nem nyírni. Hosszú távon.
2020. máj. 2. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!