Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nem olyan régen kb.1hónapja...

Nem olyan régen kb.1hónapja vettem egy tő öntermékeny kivit. Hogyan tudom majd szaporítani a jövőben? Kerestem, de nem találtam semmit róla. Válaszokat köszönöm.

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 15:59
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
Ha van alacsonyan àga húzd le fedd be földel 7-8 centivel. Súlyozd le. Locsolgasd. A rügyeknél szinte minden növény gyökeret hajt. Jövő tavaszra jónak kell lennie. Csak m8ndíg locsold
2020. máj. 2. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
A kívi nem őshonos nálunk,de azt kevésbé hiszem hogy neten erről semmit sem találsz .
2020. máj. 2. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Eszméletlen mennyi infót lehet találni róla.

Elvárod mások kutakodjanak utána .

Másoknak is drága az idejük .

2020. máj. 2. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Előbb várd meg, míg buján tenyészik. Én tavaly tavasszal ültettem el az öntermékenyt, olyan 1,5 méter magasig futott, aztán most onnan kezd indulni. A váltivarúakból a termős egyed 1 év után most kb. 30 cm-es. Szóval nekem még van időm a továbbszaporításon gondolkodni, de lehet, hogy neked is lesz.
2020. máj. 2. 19:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az 1.válaszadóhoz: Tehát ami futna felfelé, azt nem hagyom felfelé futni, hanem lefelé a földre hajlítom, és földet rákok rá, meg lesúlyozom?

2020. máj. 3. 00:35
 6/7 mindentudó99 ***** válasza:
Kb igen. Még bármit próbàltam minden legyökerezett így. Legutoljára császárfát szaporítottam így
2020. máj. 3. 04:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Tavasszal, metszéskor megpróbálhatod dugványozni is, amit úgyis csak elhajigálnál. 20 cm-es vessződarab, ebből a felső rügy legyen a föld felett. Árnyékos helyen, száraz időben öntözve.

Az öntermékenyek elég apró gyümölcsűek szoktak lenni, de lehet, hogy már létezik nagyobb is.

2020. máj. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!