Mekkora legyen a kerités?
":D Régen rossz, ha úgy gondoljátok, hogy egy kutyát a kerítés tart benn."
Neked meg nyilván nincs semmi saját tapasztalatod, mert de, egy kutyát a kerítés tart bent. Ezért van a kerítés, tudod?
Nekem foltozgatott kerítésem volt, mindig csináltak rajta új lyukat, de mióta megcsináltattam, kb 3 éve, egyik sem tudott elszökni egyszer sem. Hiába van jó dolguk, attól még mennének világot látni - ha tudnának. De a gazda dolga gondoskodni róla, hogy ne tudjanak elmenni.
Lehet, hogy a kérdezőnek nincs, de azt nehezen hiszem el, hogy 3 szomszédból egynek sincs. És elhiheted, mennyire bosszantó tud lenni, amikor próbálod rendben tartani a kertet, és a szomszéd kutya ott van nálad, mert ahová be tud jutni, nincs másik kutya, az akkor az ő területe. Te szívesen szednéd a kutyasz-rt úgy, hogy nincs is kutyád?
És abban is biztos vagyok, hogy ha a kérdező felszólítaná a szomszédot, hogy csináltassa meg a kerítést, akkor abból vita lenne. Hiszen ha meg akarta volna csináltatni, már megtehette volna.
Nekünk a régi háznál nem voltak veszekedések a szomszéddal, nem volt rossz a viszony, de attól még rossz volt, hogy ha kiült a verandájára, mindent látott, hogy mi mit csinálunk. Kvázi idegen ember előtt éled az életed. Kösz, de nem. Persze van, akinek ez nem gond.
A mostani helyen szerencsére nincsenek szomszédok, és ennél jobb nem is lehetne.
Ha igaz, hogy nem annyi lesz a vége, amennit hirdetnek, akkor meg főleg fenntartom, hogy egy környékbeli szakit kell keresni, mert egy cég számlásan a bőrt is lehúzza rólad, és mint kiderült, számít a pénz. Keresni kell egy régimódi mesterembert, töredékéből kihozza + pár pálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!