Palántázás. Elvagyok késve vele?
Figyelt kérdés
Ismerőseim közül mindenki január végén, február folyamán ültette el a magokat cserépbe. Március már késő? Inkább vegyek már palántát?2020. márc. 7. 22:43
1/6 Flagstaff válasza:
Az én paradicsom palántáim kb 2 centi magasak, és olyan gyengék, hogy csak permetezőből tudom őket locsolni, mert a víztől is lehevernek. szerintem még nem késtél le semmiről.
2/6 anonim válasza:
kevés februári mag van, a legtöbb márciusi, így még nem vagy lekésve semmiről.
3/6 mindentudó99 válasza:
Én az üvegházba még nem veteményeztem el
4/6 anonim válasza:
Január-februárban kétféle ember szokott nekifogni:
1. van megfelelő helyisége, ami világos és nappal meleg, éjszaka hűvös
2. egyáltalán nem ért hozzá.
Én az első csoportba sajnos, a második csoportba szerencsére nem tartozom. Ezért majd a jövő hét vége felé fogok nekikezdeni, hogy kelés után már ki lehessen tenni néha a szabadba, erősödni. Nekem egy fűtetlen, de világos előterem van, ahol túl sokáig nem lehet tartani őket, de szükség esetén elvannak egy rövidebb ideig, amikor kint túl hideg van.
5/6 anonim válasza:
Nincs elkésve, én tegnap raktam el a magokat.
6/6 anonim válasza:
nem vagy elkésve, én 2 napja vetettem el a magokat. Aki januárban vagy februárban veti el a palánta magokat annak vagy kiépített üvegháza van, vagy szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!