Mi a reális ára a fakivágásnak Budapesten? Egy kb 7 m magas,20 fából álló tujasort szeretnék lecserélni, gyökerestől kellene kiszedni. Kissé sokallom a kapott árajánlatot.
Veszel egy ásót, csákányt és kiásod magad.
Az a legolcsóbb.
Én egy öreg diófát akartam kivágatni pár évvel ezelőtt.
Kaptam rá egy 40 meg egy 70 ezer forintos árajánlatot.
Szépen nekiláttam magam, és elkoptattam.
Itt Szeged melletti kis faluban két,kb. 7~8 méteres akácfa felgallyazása úgy,hogy könnyen oda lehetett állni a kosarassal,két embernek kb. 40~45 perces meló volt.
Számla nélkül "okosba" 22k volt.
A levágott gallyakat mi hordtuk el.
Előző: ott a kosaras autót kellett megfizetni, a fele pénz arra ment.
Kérdező: nem egy baráti ár, de nem is annyira szörnyen elrugaszkodott. Maga a kivágás és rakodás mondjuk 50 E (2 ember egynapi munkája), a maradék fele meg a gyökérkiszedés, másik fele pedig az elszállítás. Látni kellene a tujákat, nem biztos, hogy 20-30 %-nál többet le lehet faragni a szállítási árból. Akkor esetleg, ha a kerületben ingyen lehet zöldhulladékot lerakni. (Mint nálunk.) Akkor csak a konkrét szállítást kell fizetni.
A gyökérkiszedést viszont meg lehet oldani olcsóbban markolóval, 50-ért, de mindenképpen 100 alatt megcsinálja. De ehhez az kell, hogy be lehessen menni markolóval, és ne legyenek tövig kivágva a tuják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!