Ha az interneten rendelek valamit pl. a Teszveszen, akkor hogyan fogom kifizetni és mennyi a postaköltség, megéri?
Figyelt kérdés
2008. nov. 20. 21:42
1/7 anonim válasza:
Szia!
Úgy fogod fizetni ahogy az eladónak és a vevőnek is jó. Pl: banki átutalás, vagy postai rózsaszíncsekk stb. A postaköltség általában a rendes postai díjak szerint alakul, csomagnál egyértelműen drágább, ha ajánlva adja föl, vagy elsőbbséggel, akkor is drágább. Egyébként sztem megéri, én is teszvesz-es vagyok! :)
2/7 A kérdező kommentje:
aha én növényeket szeretnék venni. azis megéri?
2008. nov. 20. 21:54
3/7 anonim válasza:
Ezt igazából csak Te tudhatod, hogy megéri-e neked. Én is vásárolok aukciós oldalakon és nem mindig olcsón, de eddig megérte. Igaz növényt nem vettem, nem is készülök rá. El kell döntened, hogy számodra jó-e az üzlet.
4/7 A kérdező kommentje:
igen csak az a baj hogy félek kicsit a szálitási dijtol. nemtudom mennyi lesz hogyan eggyeszkedjek az eladoval telefonon?te mitveszel?max mennyi volt a postaköltséged?
2008. nov. 20. 22:02
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg előre, hogy mennyi lesz a postaköltség, és csak utána licitálj. Én így szoktam, és akkor nincs "balhé". :)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2008. nov. 20. 22:50
7/7 anonim válasza:
Probalj olyan helyen keresni eladot, ahol te laksz, vagy attudnal menni erte autoval, busszal, es akkor nem kellene postakoltseget fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!