Hol vegyek kő madáritatót vagy szökőkutat? Pest megye környékén hol találok jó árban és/vagy bő választékban?
Kb.3 árudát talaltam csak a neten de egyiknél sincs pont olyan,amilyet elképzeltem. Egyébként madáritatót szeretnék, csak azért írtam oda a szökőkutat,mert azt többen ismerik és általában ahol van az egyik,ott van a másik is.
Én a külföldi rendeléstől sem riadok vissza, szóval bármilyen webáruház ajánlás is jöhet. Habár kivételesen ezt azért nem ártana személyesen kiválasztani. Köszi!
Attól függ, hogy hol laksz. Jászberény elején láttam tavaly nagy kertcentrumot, madáritatót is.
De esetleg ezeket nézd meg:
Nekik pl. a galériájukban is láthatóan vannak itatóik, még többszintesek is.
Húúú, nem tudom, mekkorát akarsz, én öntöttvasat rendeltem innen:
Szerintem van kő is.
Ezt még vagy 2 hónapja megrendeltem, erre most a Pepcoban vagy KIK-ben van 1500 Ft-ért kő. Mindig keverem ezt a 2 boltot, de megpróbálom neked megkeresni. Szerintem nagyon-nagyon olcsó, és élőben is láttam, teljesen jól néz ki.
Sajnos nem találom neten, de KIK volt, arra jutottam.
2 típus volt, az egyik egy kő tányér, a szélén ül 2 kismadár. Az átmérője kb 20 centi.
A másik inkább tál, szintén kő, szintén 2 madárkával a szélén.
Amúgy rengeteg ilyen webshop van a neten, beírod, h lakásdekoráció, vagy kerti kiegészítők.
Ha nem online akarod, akkor meg akármelyik kertészeti bolt, vagy barkácsáruház.
Nézd:
A KIK-es olyan, mint ezen a linken az utolsó, kerek. Csak szürke. Vagyis a tányéros szürke, a tálas inkább fehér volt.
Hú nagyon kedvesek vagytok, hogy írtatok és milyen szépségeket linkeltetek!
Én mondjuk ilyen ~ 50 kilós 60 cm átmérőjű oszlopon lévő kő madár itatókat néztem, illetve olyat is szeretnék. De a vas is és a Kik-esek is cukik. Meg azok a szép virágtartók,hmmm...
Jászberény is közel van úgyhogy ennek az infónak végképp örülök! Utána járok. Köszönöm szépen mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!