Kezdőoldal » Otthon » Kert » Léteznek olyan virágok (növény...

Léteznek olyan virágok (növények, cserepesek) amiket pincékben, katakomba szerű helyeken tárolnak?

Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nem volt biológia a műszaki szakközépben.

És mint írtam, NEM tudtam rosszul.

Amit írsz, az csak egy vélemény, és nem alapvető, se nem tény.

Korábban is növénynek számított, most is inkább az, ha elolvastad, amit bemásoltam.

Van olyan, hogy nincs igazad, el kell tudni fogadni.

2020. febr. 17. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

"Van olyan, hogy nincs igazad, el kell tudni fogadni."

Igen, ezt tudom ajánlani neked.

Ez nem olyan dolog, hogy tegnap nem volt időd tévét nézni, és nem láttad a híradóban, hogy megváltozott.

Utánakerestem, és úgy néz ki, 1969-ben vették külön a gombákat a növényektől.

Ezt egy könyvemből fotóztam most ki, a könyvet 1978-ban adták ki először:

[link]

Amúgy én is műszaki szakközépbe jártam, és harmadikban volt egy fél év biológia, ennyi. De vannak alapvető dolgok, pl. hogy a lónak négy lába van, az ilyesmit még egy pesti gyereknek is illik tudni.

2020. febr. 18. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, én is bemásoltam neked valamit, de csakazértis addig kerestél, míg megtaláltad az ellenkezőjét.

Tehát nem tudod elfogadni, hogy nem volt igazad...

Meddig vekengsz még ezen?

A kérdező nem erre volt kíváncsi, és ő is az én álláspontomat fogadta el, leírta, hogy a gombát ő is tudja.

Javaslom, engedd el, és a kérdést próbáld értelmezni.

2020. febr. 18. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy nem vagy képes értelmezni a saját magad által linkelt idézetet... (se).

Ha valahol azt írják, hogy "az utóbbi évtizedekben", én meg fotót mutatok, hogy 1978-ban már ismert dolog volt, akkor szerinted melyik a bizonyíték a kettő közül?

Szóval nem kell habosítani a nyáladat, fogadd el, hogy tudatlan vagy, általános ismeretekkel se vagy tisztában.

Velem is előfordul, hogy tévedek, de akkor vagy bocsánatot kérek a tévedésemért, vagy legrosszabb esetben nem szólok hozzá többet.

Neked se kellene már tovább égetni itt magad.

Az meg teljesen irreleváns, hogy a kérdező mit hisz. Hiszen ő még a kérdést se tudta érthetően megfogalmazni, hogy mit is szeretne tudni. Mert hogy növényt tárolni... (Ennek ellenére megpróbáltuk kitalálni, és válaszolni.)

2020. febr. 18. 18:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fogom keresni a környezetism./biol. könyveim, /de lehet már kidobtam/ mert ez annyira alap, mint a zöld szemes ostoros meg a tápláléklánc és azok általánosban voltak témában.

36 éves vagyok, szóval ugyanazt kellett tanulnunk

2020. febr. 18. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A gombák (Fungi) eukarióta sejtekből álló, egy- vagy többsejtű, általában telepes felépítésű, fotoszintetizáló pigmenteket nem tartalmazó, kitintartalmú sejtfallal rendelkező élőlények, melyek az élővilág egy önálló országát alkotják, mert a gombák a növényekkel ellentétben, az állatokhoz hasonlóan heterotrófok, azaz szénszükségletüket szerves anyagokból, energiaszükségletüket pedig kémiai anyagokból fedezik.
2020. febr. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!