Marci 55 Briggs qwantum 5.5le. -s rotaciós kapám ekét el tudja húzni? Vagy kéne felező hozzá?
Ekéből 1 oldalra kidobó kéne,ha kell felező,milyen tipus kène rá,esetleg váltós közdarab rá menne?
Elöre hátra menettel,pótkocsit is húzna.
Közdarab ára mi lehet boltba?
Köszönöm
Felező kell rá, de nem érdemes rá költeni, ha nem homok a kerted. Ilyesmi géppel nem lehet rendesen szántani, nézd meg a youtube-os videókat. Alig dolgoznak mélyebben (ha egyáltalán), mint amennyit kapával is át lehet forgatni. A teteje úgy fog kinézni, mint a szántás, de csak a látvány olyan, a hatása korántsem. Ha szántani akarsz, akkor a minimum egy egytengelyes traktor, vegyél egy ilyet használtan, ha újra nincs pénzed. Vagy hanyagold az ötletet, vegyél egy rotát, a kertet meg szántasd rendes géppel.
Marcit én még nem láttam közelről, de neten nem szokták dicsérni. Ha nagyon tartósat akarsz, de nem extradrágát, akkor vedd a Szentkirályinak az erősített változatát.
Köszönöm a valaszod.
Időkózbe meg tudtam hogy egy felező 32.000ft az ugy hogy ekét plusz 10.000ft-ért vegyek sok nagyon kis kertre
Lehet venni használtan, láttam már hirdetésben elég jót 120-140 közt kocsival, ekével, felezővel.
Vagy ha olyan kicsi kert tényleg, akkor nézz körül, hátha fel tudnád szántatni 3 E-ért. Esetleg ha senki nem vállal ilyent, akkor meg megérné beruházni egy komolyabb gépre, és bérben szántogatni a kiskerteket, ha nincs másodállásod, pár év alatt bejönne az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!