Van értelme mechanikus fűnyírót venni?
Van egy 1200 m2-nél picit nagyobb telkem ahol időnként le kell nyírni a füvet. Nincs rajt semmi, áram se, meg tároló se, fűnyíróm sincs, úgy szoktam megbízni embert, hogy nyírja.
Gondoltam rá hogy a mechanikus fűnyíró kicsi, könnyen hordozható, nem kell hozzá semmi, és még ha 5 részletben is csinálom, akkor is jobban megéri mint másnak fizetni, plusz megvan egy kis mozgás is vele.
Őrültség ugye? :) Tuti megszakadnék mire lenyírnék vele ekkora területet. Vagy van értelme szerintetek?
A talaj is elég egyenetlen, plusz van egy mély árkos rész, azt meg abszolút nem tudom mivel nyírjam. Tervezek oda kisházat, lehet hogy hétvégit, viszont most anyagilag nem állok úgy hogy belekezdjek, viszont a telek nagyon jó áron és jó helyen volt, közművek is vannak, meg kellett vennem.
felejtős
gondolom nem akarod az egészet hetente letolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!