Auchanos gyümölcsfák valakinek mar fakadtak be? Es lett rajta jo termes? Latom hogy 800ft ert lehet kapni nem tudom, megprobaljam e azokat
Az Auchan nem állít elő gyümölcsoltványt. Megveszik egy termelőtől, aki ugyanúgy eladhatta volna annak a kereskedőnek is, aki a te lakóhelyeden árul. Szóval, teljesen kizárt, hogy a vásárlás helye összefüggjön a fa képességeivel.
Annyi buktatója lehet, hogy ha meleg eladótérben tárolják, vagy túl sokáig a szabadban, akkor a gyökere kiszáradhat a csomagolásban. De ez megtörténhet hagyományos faiskolában is, láttam már ilyeneket.
Auchanban még nem jártam, de Obiban vagy 10 éve vettem már kiárusításban 117 Ft-ért (!) olyan gyökércsomagolt almafát, aminek a héja már látványosan meg volt ráncosodva.
A következő évben az egyik legerősebb növekedést produkálta, amit eddig láttam egy első éves csemeténél, pedig ültettem már vagy 200-at életemben. Idén is lett rajta úgy egy mázsa Golden alma.
Vedd meg nyugodtan.
Én az obiban szoktam vásárolni gyümölcsfát, volt amelyik kiárusitva 200 Ft volt, gyonyorüen nő, rendesen van termés is.
Mindenféle gyümölcs van már,és mind onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!