A kert egy kis részében egy kicsi japán kertet szeretnék kialakítani, de nem tudom milyen más növények vannak még a japán kertbem, milyen más növények vannak egy japán kertben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van a japán díszcseresznye, a bonzai fa, de nem tudom milyen más növények vannak egy ilyen kertben. A válaszokat előre is köszönöm (előre megjegyzem, h tudom, hogy a bonzai fa, az nem egy faj, és, hogy a troll válaszokat mellőzzétek, köszönöm).2019. szept. 7. 12:55
1/2 anonim válasza:
Kövek, csobogók, kicsi híd és ezek:
2/2 anonim válasza:
Remélem, nem minősíted troll válasznak, de inkább a gugliba kellett volna beírnod, hogy "japánkert növényei". Ott mindent leírtak, elmagyaráztak. Jobban, mint ahogy itt leírná valaki.
De nem annyira a növények fajtája teszi a japánkertet, hanem a növények elrendezése, a többi "berendezéshez" való viszonya. Bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!