Freddyk015 kérdése:
A krumplibogár honnan a fas*ból kerül elő?
Figyelt kérdés
Hogy kerül a krumplibogár a burgonyára?? kimászik a földből vag mi??? vagy odarepül ? de akkor hol van télen ??2010. júl. 13. 21:19
1/12 anonim válasza:
Én nem tudom, mi a f.asznak van neked neted, ha használni se tudod...
2/12 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy ugy kerult europaba, hogy az amerikaiak dobtak a masodik vilaghaboruban nemetorszagra. Tehat nem bomba volt, hanem bilogiai fegyver. A nemetek fo eledele a krumpli volt. Beleolvastam az elso valaszolo linkjebe, de ott 1990-et emleget, hogy itt akkor talaltak eloszor. Igaz, hogy en ujvideki vagyok de en mar joval azelott ismertem ezt a rovart.
3/12 anonim válasza:
21h39 vagyok
Hat nem pont a kerdesre valaszoltam...
4/12 anonim válasza:
Emlékezetem szerint Amerikából került hozzánk,valamilyen termékkel együtt. Aki azt írta,hogy 1990-ben az nem jól tudja. Már 1961-62-ben is volt a kertünkben. Csak akkor még sokkal kevesebb,mint most.
A lárvái,mint az összes kértevőé, többnyire a földben vészelik át a telet.
5/12 anonim válasza:
Kolorádóbogárnak is hívják. Minden évben kora tavasszal repülnek Coloradóból Magyarországra, mert csak az itteni krumplit szeretik. Ősszel aztán visszarepülnek. Na, elhiszed? :)
6/12 anonim válasza:
Funkcionális analfabéták, szevasztok!
A Wikipédia-bejegyzés nem azt állítja, hogy 1990-ben találták az elsőt, hanem hogy a '90-es évek végén állítottak szobrot az első megtalálás emlékére. Egészen pontosan 1997-ben történt a szoborállítás az 50. évfordulóra(1947. július 19.).
7/12 anonim válasza:
En meg imadom az olyan eszeket, akik a kerdes elolvasasa utan gyorsan megnezik a wiki-t es utana okoskodnak. De addig azt sem tudtak, hogy letezik krumplibogar. De milyen jo is mast analfabetazni, mert bezzeg o langesz!
8/12 anonim válasza:
Már négyévesen szedtem a krumpliról, nagyokos. :-) És azt is tudom, hogy nagyanyám kicsi korában még nem volt.
9/12 anonim válasza:
@23:49
Az biztos, hogy lángeszezni könnyebb, mint olvasni...
10/12 anonim válasza:
a régi csíkos krumplibogarak jöttek a krumplival. =D de a új vegyvédelmi ruhás krumplibogarak nemtom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!