Hogyan kell hatékonyan és gyorsan gazolni?
Figyelt kérdés
Kb egy fél focipályányi területről van szó gazolás szempontjából és tele van parkoló autókkal..1 embernek baromi sok idő lenne ezt kigazolni ezért keresek egy gyors és hatékony módszert..Gyomírtót próbáltam de kb 0 eredmény...Azt találták ki hogy egy erős drótkefével sikáljam végig az egészet..2019. aug. 21. 19:29
1/11 anonim válasza:
Fél focipályát drótkefével??
Sokkal alaposabb fogkefével.
2/11 anonim válasza:
Nincs gyors, csak lassú és még lassúbb.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem én találtam ki hanem az agyatlan főnökeim...
2019. aug. 21. 19:40
4/11 anonim válasza:
Ha már ekkora parasztok, vehetnének traktort hozzá.
5/11 A kérdező kommentje:
Lassan 2,5 éve ezt kell nyeljem nem újdonság..Télen kiküldtek kb 100 autóról lesöpörni a havat tehát ezek után semmin se lepődök meg..
2019. aug. 21. 21:57
6/11 anonim válasza:
Drótkefével gazolni? A főnökeid még nem láttak közelről kertet, ugye? Én spec ki szoktam húzgálni a gazt, de az elég időigényes és fárasztó is. Bár a drótkefés sikálás sem semmi. Közfogis vagy? Ez egy igazi rabszolga-munka :(
7/11 A kérdező kommentje:
Vállalkzó keze alatt vagyok mint külsős ugye...De hozzá tartozik még a takarítás meg az autómosó is..Nem sok kell már nekem hogy lelépjek...Gyűlnek a dolgok,itt ment tönkre a kezem amivel 2 hónapig kezelésre jártam..
2019. aug. 22. 04:50
8/11 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy a gyomírtó nem vitte ki?
Van kert is vagy csak a repedések, padka, térkő közül kell kiszedned?
Ha utóbbi, ilyen eseben tökéletes a glifozát tartalmú szerek használata. Csak vigyázz, hogy ne szélben csináld és csak a növényi felületekre menjen.
Esetleg valami vékony kapa.
9/11 A kérdező kommentje:
Kapát azt próbáltam de nem volt jó..Aszfalt között jön fel inkább de egy részét kézzel megoldottam már.
2019. aug. 22. 10:28
10/11 anonim válasza:
Aszfaltos terület? Pedig gyomirtó lesz a megoldás, csak az a kérdés melyik. A drótkefét felejtsd el. Részvétem a főnökeid miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!