Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kínai fűkaszát mennyit kell...

Kínai fűkaszát mennyit kell pihentetni?

Figyelt kérdés
20 percenként 10 perc oké? Hideg motorral 1 percet járatni, és leállítás előtt is ugyanennyit? Ha újra beindítom, akkor már nem kell járatni, használhatom egyből?
2019. júl. 24. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Még nem használtam a MOL DINAMIC olajat csak most vettem mert fogyóban van a REPSOL.Biztos jó olaj!Meg kell nézni milyen teljesítmény szinteket ért el!És igazad van!Mi a francnak vegyek egy 300.ezer ft-os gépet 3-4 hetenkénti max 2 órás munkára?Hülyeség!Sokan mondják hogy pár használat után már alig lehet vagy be sem lehet indítani,meg tönkremegy a berántója,szétmarja benzincsövet az üzemanyag.Az enyém 35.000ft volt és 3 év alatt nem jelentkezett semmi meghibásodás.Csak kihozom a garázsból,megtankolom,beindítom és használom minden vesződség nélkül!
2019. júl. 26. 20:57
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 11.!

Számoljunk egy kicsit! Van 250 ezer forintod, veszel stihl helyett egy 35 ezres kaszát. A maradék 215 ezer forintból veszel állampapírt, 6,4%-ot kamatozik évente.

Mennyi pénzed lesz 5 év múlva?? 293 ezer forint!!

Legfeljebb 5 évenként veszel egy kaszát, de lehet, hogy még tovább is bírni fogja nálad :D

Egyébként én stihl zöld olajat használok, szöghajtás zsírt a szöghajtásba, és pár napja jöttem rá, hogy nem kell ám rángatni a berántó zsinórt. Gyengén húzom, és csak akkor húzom erősebben, amikor ellenálláshoz ér, röviden húzom és gyorsan. Sokat kell húzogatni, de legalább nem fog elszakadni idő előtt :)

2019. júl. 26. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ha a HP Super félszintetikus zöld olajról beszélsz, az is megteszi kínai kaszába, de 2 teljesítményszinttel van a MOL-os alatt (FB, ill. FD szint), és több, mint duplájába kerül.
2019. júl. 27. 10:01
 14/15 A kérdező kommentje:
A full szintetikus van belőle.
2019. júl. 27. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Most lehet hogy csodálkozik mindenki de a MOL garden 2t olaja eddig a legjobb amit valaha is a gépembe töltöttem.

A piros sthil irtózatosan füstöl és kokszolja a dugattyú falát is, a prémium szintetikusak pedig nem járják át a motort a kipufogóig hanem elég a brenyával együtt szép csendesen. Szóval ez a MOL nem füstöl 1:40 keverékkel de harmincháromba sem viszont köpköd a kipufogó még 1:50-nél is, tehát a második ütemben is van kielégítő kenés a motornak.

2019. aug. 25. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!