Kínai fűkaszát mennyit kell pihentetni?
Kedves 11.!
Számoljunk egy kicsit! Van 250 ezer forintod, veszel stihl helyett egy 35 ezres kaszát. A maradék 215 ezer forintból veszel állampapírt, 6,4%-ot kamatozik évente.
Mennyi pénzed lesz 5 év múlva?? 293 ezer forint!!
Legfeljebb 5 évenként veszel egy kaszát, de lehet, hogy még tovább is bírni fogja nálad :D
Egyébként én stihl zöld olajat használok, szöghajtás zsírt a szöghajtásba, és pár napja jöttem rá, hogy nem kell ám rángatni a berántó zsinórt. Gyengén húzom, és csak akkor húzom erősebben, amikor ellenálláshoz ér, röviden húzom és gyorsan. Sokat kell húzogatni, de legalább nem fog elszakadni idő előtt :)
Most lehet hogy csodálkozik mindenki de a MOL garden 2t olaja eddig a legjobb amit valaha is a gépembe töltöttem.
A piros sthil irtózatosan füstöl és kokszolja a dugattyú falát is, a prémium szintetikusak pedig nem járják át a motort a kipufogóig hanem elég a brenyával együtt szép csendesen. Szóval ez a MOL nem füstöl 1:40 keverékkel de harmincháromba sem viszont köpköd a kipufogó még 1:50-nél is, tehát a második ütemben is van kielégítő kenés a motornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!