KezdƑoldal » Otthon » Kert » Milyen novenyeim legyenek?...

Milyen novenyeim legyenek? Szakertoktol kernrk segitseget😊

Figyelt kérdés
Az udvarra szeretnek nehany novenyt. Most csinaljuk vegig az elotetot, tehat arnyekturo kellene, mivel alatta lenne. Aztán az ablakparkanyokra is szeretnek: a nyugati oldal, ahol lemegy a nap, arnyekos, ott lesz a teto. A keleti is arnyekos, mivel a masik szomszednak fenyoi vannak. Itt valamiert nagyon nepszeruek az oriasfenyok. Ill van a konyhaablak, ez viszonylag napos resz bar kozvetlen napfeny nem eri. Tovabba van a lakasunk, ide szinten suzeretnek olyat, ami arnyekos, a meleg helyet is kedveli mivel telen kandalloval futunk es sokat sutok emiatt elofordul para is. Egy erdo mellett lakunk, sokszor paras a levego. Remelem, a sok kriterium mellett talalunk nekem valo novenyt.😊
2019. jĂșl. 24. 09:02
 1/2 mindentudĂł99 ***** vĂĄlasza:
SzakĂ©rtƑ nem vagyok de nem Ă­rtad nagyjĂĄbĂłl milyen növĂ©ny. DĂ­sz vagy ami terem is valamit. Én inkĂĄbb hĂ­ve vagyok olyasminek ami szĂ©p Ă©s terem is valami. Pl szölölugas körbe. Olyan fajta amit nem kell permetezni vagy ritkĂĄn. Piszke szeder ilyesmi. Ribizli.
2019. jĂșl. 24. 10:43
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/2 anonim ***** vĂĄlasza:

Ha van Facebookod, akkor tƑle kĂ©rdezz, nekem nagyon sokat segĂ­tett:

[link]

2019. jĂșl. 24. 10:48
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!