Ha én elmegyek valahova, ahol van csótány, hozhatok haza is?
Figyelt kérdés
Voltam egy ismerősömnél akinek volt próblémája csótányokkal, lárvát hozhattam ruhán vagy ilyesmi? Nagyon félek. Mindig takarítok egy morzsát se tűrök meg sehol (tisztasági mániás vagyok) de ez hiába egy csótányal szemben.2019. jún. 24. 09:14
1/4 anonim válasza:
Hozhatsz haza, de hozhatsz haza boltból is élelmiszeren petéket. Hozhatsz haza munkahelyedről, étteremből is a táskádban kifejlett bogarat.
Csótányos helyen töltött idő növeli az esélyt.
Mi konkrétan egeret szereztünk be egy 5kg-s hagymával.
Minden szerencse kérdése, így ez is.
2/4 anonim válasza:
Bizony vihetsz haza csótányt, ágyipoloskát, hajtetüt(is)..
persze ezeket akár buszon, villamoson, vonaton is összeszedheted...sőt munkahelyen is.(az a legveszélyesebb..)
Az nagy előny, ha te tisztaságmániás vagy. Sajnos mások nem, ezért minden előfordulhat. Nem a te hibád, ha vannak élősködőid.
3/4 anonim válasza:
Persze hogy vihetsz, semmi se tiltja.
4/4 A kérdező kommentje:
Oh.. nem tudtam hogy epp ilyen konnyu barmit beszerezni :(
2019. jún. 27. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!