Hosszú hangyák bukkantak fel mit csináljunk és honnan jöhettek?
Gondolom ezek a bizonyos lóhangyák,pontosabban.
Először,azt asztalon lattam egyet,nyilvan a kajáknál. Aztán később megoltem még vagy 7-8-at. Hosszu idejig jarkaltam korbe korbe,egyet még találtam de azon kivul mar sehol nem egyet se,mindenhova benéztem.De hát ahol ennyi van ott van tobb is.. Tul egyszeru lenne ha az lenne az utolso.
Egyebkent pont par napja takaritottunk,felforgattunk MINDENT ami létezik,minden sarkot,kis rést felujitottunk,kitisztitottuk erre tessék.. Azelott kis hangyák voltak de csak 1 helyen,ott begipszeltuk es azota nem volt. Most csinaltuk ezt a nagytakaritast es jöttek ezek a dögök... Ötletem sincs honnan és miért. A szoba minden teruleten volt szóval nem tudom hol a kiinduló pont,volt amelyik még a függönyre is felment..a szőnyeg meg tele van már döglött hangyaval.
Ezért gyulolom a nyarat,nem is a meleg..hanen a sok rovar,e téren nagyon gyenge idegzetű vagyok. Egyet meglátok az életkedvem is elmegy. Meg hogy nem tudok olyan gondolat nelkul leulni valahova hogy nehogy rammasszon valami.. Az évek során beleőrültem már ebbe. Hiába a rengeteg takarítás,ennyi erővel minden órában csinálhatnám. Tavaly a pókok meg szúnyogok csináltak ki most a hangyák. A hangyaírtókra gondoltam,de a szüleim úgy se mennének bele,előbb forgatnák fel megint a házat amilyen csökönyösek. Pedig a mi modszerunk az nem mukodik,az biztos,az ő munkájuk azért csak csinálna valamit.
A rovarfóbiád miatt szerintem érdemes lenne pszichológushoz menned. Ez nem normális dolog, hogy ennyire odalegyél miattuk. Oké, zavaró, de csak ennyi, ha nem vagy beteg.
Nem feltétlenül kell profi hangyairtókra költeni. Lehet venni hangyairtó csalétkeket. Ennek feltétele, hogy megtaláld, merre szoktak vonulni. De ha teszel ki több helyre nekik való kaját, akkor meglátod, melyikre mentek rá.
Ha granulátumot veszel (mert az olcsó), azt nem feltétlenül fogják megenni. Akkor szintén több helyre kell kitenni kaját, pl. egy darab tepertőt, és ha belepték valamelyiket, akkor kell rászórni a granulátumot, és el fogják hordani az irtószert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!