Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Miért teszik ki ilyen brutàlis...

Miért teszik ki ilyen brutàlis szúnyog invàziónak az embereket? Miért nem irtjàk öket?

Figyelt kérdés
Màr ki se lehet menni mert felzabàlnak. Lakàsba is bejönnek. Szemetet vittem csak ki össze vissza martak!!! Ez màr életveszélyes. Mikor méltóztatjàk elkezdeni végre irtani ezeket a kis szemét szúnyokokat. Füvet csak ugy birtam lenyirni tegnap hogy szúnyogriasztóval fujtam magam nagyon sokat!!!

2019. jún. 13. 19:52
 1/8 anonim válasza:
30%
Pont azért hogy vedd a szúnyogriasztó kencéket.
2019. jún. 13. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Nyílván a kormány összeesküvése, hogy minnél több szúnyog legyen......
2019. jún. 13. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél rovarírtó sprét és fújd le őket. Minél többet nyírsz ki annál kevesebb új lesz.
2019. jún. 13. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de engem is baromira idegesítenek. Szerencsére benn (még!) nincs, mert minden ablakon szúnyogháló van, ajtót nem hagyjuk nyitva.

De csak ma, amíg kinn voltam max 1 órát, vagy 20 új csípést szereztem a tegnapi 10 mellé.... arról meg ne is beszéljünk, hogy vízparton mi van...

Elegem van már belőlük nekem is...

2019. jún. 13. 20:05
 5/8 anonim válasza:
44%
Biztos az irigység miatt.
2019. jún. 13. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Oszt' a füvet sikerült-e azóta lenyírni?
2019. jún. 14. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Most arra hivatkoznak hogy meleg van, és a szúnyogok kevésbé mozognak. Csak a szúnyogoknak nem szoltak:)
2019. jún. 14. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Neked még mindig nincs munkád?

Életveszélyes a szúnyog?

2019. jún. 14. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!